X
  • ¡AVISO!: Le informamos de la existencia de una incidencia con el navegador Chrome en los siguientes servicios de la Sede electrónica:

      - Verificación de documentos (CSV)

      - Alta de expedientes en el procedimiento de Exenciones al SLOT ATFM

    Para poder procesar o consultar sus solicitudes utilice el navegador Firefox en su lugar mientras perdure esta incidencia.

    Disculpe las molestias

  • ¡AVISO!: El sábado 20 de abril de 2024, entre las 8:00 y las 14:00 horas, se pueden producir fallos en la autenticación y firma con certificados emitidos por la FNMT por intervención en sus Sistemas.

Recurs potestatiu de reposició previ a la via economicoadministrativa

Procediment per a la interposició d'un recurs contra actes dictats per ENAIRE susceptibles de reclamació economicoadministrativa.
Informació addicional sobre el procediment
Impresos per a la seva presentació en suport paper

Objecte

L'objecte del procediment és recórrer contra els actes dictats per ENAIRE susceptibles de reclamació economicoadministrativa descrits en els articles 226 i 227 de la Llei general tributària.

Òrgan que resol el procediment

La Secretaria General, per delegació del Consell d'Administració d'ENAIRE

La Secretaria General, per delegació del Consell d'Administració d'ENAIRE

El termini màxim per resoldre i notificar és d'1 mes. La manca de resolució dins el termini (silenci administratiu) té efectes desestimatoris.

Protecció de dades

Responsable del tractament: ENAIRE. | Finalitat: tramitar i gestionar el recurs potestatiu de reposició previ a la via economicoadministrativa presentada. | Legitimació: el tractament de les dades es basa en la normativa reguladora general tributària. | Destinataris: les dades no se cediran a tercers llevat d'obligació legal. | Drets: accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les, així com altres drets, davant la Unitat Central de Protecció de Dades d'ENAIRE (UCPD) - Av. de Aragón, 330 - Edifici B - 28022 MADRID (Madrid), o a través de la seu electrònica (enaire.sede.gob.es). Informació addicional: Podrà consultar la informació addicional a l'annex I – Informació addicional – Protecció de dades.

Formes de presentació de la sol·licitud

Tramitació en paper. Pot utilitzar l'imprès següent imprès següent oficina de registre.                          Tramitació electrònica. Premi l'enllaç següent