X
  • ¡AVISO!: Le informamos de la existencia de una incidencia con el navegador Chrome en los siguientes servicios de la Sede electrónica:

      - Verificación de documentos (CSV)

      - Alta de expedientes en el procedimiento de Exenciones al SLOT ATFM

    Para poder procesar o consultar sus solicitudes utilice el navegador Firefox en su lugar mientras perdure esta incidencia.

    Disculpe las molestias

Procediment per al desenvolupament d'activitats a favor de persones amb discapacitat

Servei que facilita al ciutadà l'accés i sol·licitud al procediment per al desenvolupament d'activitats a favor de persones amb discapacitat

Extracto Resolución Convocatoria de subvenciones

 

Ordre de bases

FAQ i índex de documentació

Annex I

Mod. Declaració responsable art.13.2 J

Mod. Declaració responsable art. 13.2 K

 

OBJECTE

Servei que facilita al ciutadà l'accés i sol·licitud al procediment per al desenvolupament d'activitats a favor de persones amb discapacitat.

El 9 de setembre de 2019 es va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'ordre de bases, Ordre FOM/926/2019, de 26 de juliol, per la qual es van establir les bases reguladores per a la concessió de subvencions d'ENAIRE destinades a activitats d'inserció laboral i de creació de llocs de treball de persones amb discapacitat. Aquestes bases reguladores s'apliquen per als exercicis 2018, 2019 i 2020 i es poden trobar a l'apartat “Documentació associada”.

Basant-se en el Reial decret 364/2005, de 8 d'abril, pel qual es regula el compliment alternatiu amb caràcter excepcional de la quota de reserva a favor dels treballadors amb discapacitat, i en l'article 2.1.c d'aquest observem com a mesura alternativa la realització d'aquesta convocatòria, regida per les bases adjuntes, proporcionant l'oportunitat a les entitats que compleixin els requisits estipulats a col·laborar en la consecució d'aquests objectius d'ocupabilitat i integració.

L'Extracte de la Resolució de 30 de setembre de 2019, de la Direcció General d'ENAIRE, recull les subvencions corresponents als exercicis 2017 i 2018 que ja estan en fase d'execució.

Durant el primer semestre de 2021 es publicarà l'Extracte de Resolució que correspon a les ajudes corresponents a l'exercici 2020, procediment que quedarà subjecte a les mateixes bases reguladores.

Les subvencions es concedeixen mitjançant el règim ordinari de concurrència competitiva, de conformitat amb el que disposa l'article 22.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, per ser el procediment que millor recull els principis d'igualtat, transparència, concurrència i objectivitat.

A les bases reguladores s'especifiquen els requisits dels beneficiaris, les quanties màximes que es poden concedir per beneficiari, els projectes subvencionables, el procediment de tramitació i els criteris de valoració de les sol·licituds, amb la intenció de garantir de forma objectiva una ordre de prelació entre les sol·licituds presentades d'acord amb els criteris de valoració.

ENAIRE posa a la seva disposició l'adreça de correu electrònic subvenciones@enaire.es, a través de la qual els interessats podran dirigir les seves preguntes sobre aquesta i futures convocatòries. A més, per afavorir la transparència i facilitar el procés de sol·licitud de les subvencions, aquelles preguntes que, pel seu contingut, puguin tenir un interès per al conjunt d'associacions i fundacions interessades seran publicades juntament amb la seva resposta corresponent a l'apartat "Documentació associada". Les preguntes i respostes s'actualitzaran de forma periòdica per a cada convocatòria amb les últimes consultes rebudes a través de l'anterior adreça electrònica.

Nota: Recomanem que abans de presentar la sol·licitud revisin el document FAQ i índex de documentació, en el que trobaran resposta a preguntes freqüents i l’índex de documentació a presentar, els preguem que segueixin l’ordre establert al document quan es realitzi la sol·licitud.

La sol•licitud s’haurà de realitzar accedint amb un certificat d’entitat i deixant seleccionada l’opció per defecte “Actua en nom propi".

En el cas que es realitzi la sol•licitud utilitzant un certificat de persona física com a representant de l’entitat, s’haurà de seleccionar l’opció Actua "En representació de l’interessat (físic / jurídic)", emplenar les dades de l’entitat a la qual representa i aportar un document probatori de la representació legal.

PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament: ENAIRE.
Finalitat: tramitació i concessió de les subvencions d'ENAIRE destinades al desenvolupament d'activitats a favor de persones amb discapacitat.
Legitimació: el tractament de les dades es basa en l'article 6.1.c) de l'RGPD: el tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament: Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
Destinataris: les dades no se cediran a tercers, llevat d'obligació legal.
Drets: accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les, així com altres drets, davant la Unitat Central de Protecció de Dades d'ENAIRE (UCPD) - Av. de Aragón, 330 - Edifici B - 28022 MADRID (Madrid) o a través de la seu electrònica (enaire.sede.gob.es).

Responsable del tractament

Identitat: ENAIRE – NIF: Q2822001J
Adreça postal: Av. de Aragón, 330, edifici 2, 28022, Madrid
Telèfon: 913 21 02 11
Adreça electrònica: informacion@enaire.es
Delegat de protecció de dades (DPD): ucpd@enaire.es

Finalitat del tractament

Finalitat: les dades personals recollides a través d'aquest document seran tractades amb la finalitat de tramitació i concessió de subvencions d'ENAIRE, destinades al desenvolupament d'activitats a favor de persones amb discapacitat.

Terminis de conservació: els que preveu la legislació aplicable respecte de la prescripció de responsabilitats.

Legitimació

Legitimació: el tractament de les dades es basa en l'article 6.1.c) de l'RGPD: el tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament: Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Destinataris

Les dades no se cediran a tercers, excepte en cas d'obligació legal. No es preveuen transferències a tercers països o a organitzacions internacionals.

Drets

Les persones afectades tenen dret a:

  • Obtenir confirmació sobre si ENAIRE està tractant les seves dades personals.
  • Accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a què es van recollir.
  • Sol·licitar en determinades circumstàncies:
    • La limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas només seran conservades per ENAIRE per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
    • L'oposició al tractament de les seves dades, en aquest cas, ENAIRE deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Incloent-hi el tractament de les seves dades per a decisions individuals automatitzades.

Es poden exercir els drets davant la Unitat Central de Protecció de Dades d'ENAIRE (UCPD), av. de Aragón, 330, edifici B - 28022 MADRID (Madrid) o a través de l'Administració Electrònica d'ENAIRE (enaire.sede.gob.es). Si en l'exercici dels seus drets no ha estat degudament atès, podrà presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades – Adreça: C/ Jorge Juan, 6 - 28001 MADRID (Madrid) – Seu electrònica: sedeagpd.gob.es.

Contacte

Unitat Responsable:

Departament de Responsabilitat Social Empresarial

Adreça postal:

Av. de Aragón, 330, edifici 2, 28022, Madrid
28022 Madrid

Adreça electrònica:

subvenciones@enaire.es